WEDDING


WEDDING INSPIRATIE NODIG?

 

Inspiratie

 

Ik ben heel blij dat ik heel veel mag samenwerken met deze lieve, creatieve meiden. Samen hebben we al drie Styled Shoots georganiseerd. Een daarvan wordt gepubliceerd in de September-editie van Trouwplannen Magazine. Een andere shoot is gepubliceerd op The Perfect Wedding. En er staat alweer een nieuwe in de planning!!

 

Wil je ons er allemaal bij hebben voor jullie grote dag? 

 

Wij werken heel fijn samen, dus we vinden het ook ontzettend leuk om samen (een groot deel van) jullie mooiste dag te verzorgen. Mocht je hier interesse in hebben, stuur dan gerust een berichtje voor de mogelijkheden.

 

Elvira (helemaal rechts op de foto) is de bloemenkoningin herself. Ze maakt de meest prachtige creaties met haar bloemen. Ze is een sprankelende verschijning en heeft het hart op de tong! Check www.debloemenkeuken.nl of https://www.instagram.com/de_bloemenkeuken/ voor een impressie van haar werk.

 

Merel (middenachter op de foto) is onze Chef du Cake. Als je haar taarten geproefd hebt, dan wil je niets anders meer. Ook maakt ze de heerlijkste vegan cakes!! Merel is een prachtig, fijn popje met een heerlijk rauw Amsterdams accent. Neem eens een kijkje op www.birdonyourcake.com of https://www.instagram.com/birdonyourcake/. Of nog beter: boek een tasting!!

 

Mandy (helemaal links op de foto) is samen met haar man Jan Johan trotse bezitter van o.a. een Daf 46 en een VW Kever. Mandy is een heerlijk nuchtere Brabantse met wie je ongelofelijk hard kunt lachen. JJ is nu bezig met een nieuw project, dus hou www.liefdeopwielen.nl of https://www.instagram.com/liefde_op_wielen_trouwdaf/ in de gaten!!