· 

Wouter en Martine

In 2017 heb ik Wouter en Martine ontmoet op de Love and Marriage beurs in Utrecht. We hebben daar een heel leuk gesprek gehad en al snel bleek dat we een goede klik hadden. Martine en Wouter zijn beide enorm creatief en het is dan ook geen verrassing dat ze de styling van hun bruiloft helemaal in eigen hand hielden. 

Ze vonden het belangrijk dat hun bruiloft origineel, creatief en duurzaam werd gestyled. Dus veel gebruik van natuurlijke materialen en afbreekbare papiersoorten. Hout, mos, groen... De herfst is hun favoriete seizoen, dus het was niet meer dan logisch dat hun bruiloft ook in dat seizoen zou plaatsvinden. Wel tricky met het weer... Ze hoopten op een klein zonnetje en blad dat al wel mooi rood gekleurd was, maar nog voor een groot deel aan de bomen zou hangen. En woooow! Wat een geluk hebben zij gehad, want het was werkelijk prachtig weer op hun grote dag! Volop zon en een heel aangenaam temperatuurtje.

 

Hieronder een beeld van hun prachtige autumn wedding... Enjoy!