· 

Wedding Jasper en Sandra

Op een prachtige vrijdag in mei gaven Jasper en Sandra elkaar het jawoord. Wat zijn deze twee lieve mensen ontzettend gek op elkaar! Zoveel lieve woorden voor elkaar, de liefde spatte ervan af. 

 

Samen met hun drie kinderen, familie en lieve vrienden vierden zij hun liefde voor elkaar. Sandra gaf van tevoren al aan: alle poespas rondom de trouwdag interesseerde haar niet zoveel, ze was dan ook heel erg relaxed in de aanloop naar de bruiloft. Het ging haar om het jawoord, ze zou gaan trouwen met de liefde van haar leven! De rest is bijzaak...

 

Hun dag stond in het teken van reizen, vuurwerk, selfies, vriendschap, liefde en eten... Heel. Veel. Eten. In plaats van de traditionele bruidstaart hadden ze een enorme sushi-taart. Oesters tijdens de receptie en een heerlijk diner met zo'n onwijs lekker dessert (lees: heel veel chocolade)! 's Avonds een enorme kaastafel (ja, je leest het goed...) en speciale wijnen werden ingevlogen.

 

Wat een dag!

 

Locatie: Welgelegen, Groenlo

BABS: Carina Roemers

Styling: Get Hitched