· 

L O T T E & M I C H E L


Lotte benaderde me een poosje terug voor een zwangerschapsshoot. Superleuk! 

Ze wilde graag wat foto's buiten maken en wat foto's in hun huis. Dat vind ik eerlijk gezegd altijd wel een beetje een uitdaging, want je weet natuurlijk niet hoeveel licht en ruimte je hebt en of het er een beetje leuk uit ziet... Maar wauw!

 

Lotte en Michel wonen sinds twee weken in hun prachtig verbouwde boerderij. Overal is over nagedacht en ze hebben de boerderij met heel veel smaak en oog voor detail verbouwd. Het lijkt wel een Frans landhuis. Prachtig! Geen probleem dus om hier foto's te maken. :-)

Maar goed, we moesten ook nog naar buiten en het had zo'n beetje alle dagen voor de shoot en de ochtend (tot een uur voor de shoot) keihard geregend... Lotte mailde nog of de shoot wel door kon gaan vanwege de regen, maar ik had alle vertrouwen in Buienradar, dus we gingen het gewoon proberen. En inderdaad, het werd droog!

 

Lotte heeft zich thuis alvast in de mooie rode jurk gehesen en we scheurden door de blubber richting de Schaapskooi in de Vennebulten. Het was ontzettend koud en winderig, maar Lotte heeft zich onwijs stoer gehouden. Af en toe een lekkere knuffel van haar brandweerman zorgde dat ze weer wat opwarmde.

Toen het buiten te donker werd zijn we terug gereden en hebben we op bed en beneden in hun statige zitkamer nog wat foto's gemaakt. Door de prachtige entourage leken ze wel van adel. The lord and his Lady in their Mansion! Zo schitterend!! 

 

Nog een paar weekjes wachten en dan mogen ze hun kleine kindje verwelkomen... <3