· 

P E L L E

Een poosje terug benaderde Marieke me of ze een newbornshoot konden boeken. Natuurlijk! Ik hou van newbornshoots... Je mag namelijk weer even ongegeneerd knuffelen met die kleine mensjes. Heerlijk!

 

Afgelopen week werd Pelle geboren! De bevalling was pittig, Pelle was een sterrenkijkertje, maar gelukkig ging het allemaal goed. En wat een mooi ventje: helemaal af en met een bos prachtig donker haar! Echt een knapperd!

 

Het plan was om wat mooie foto's van Pelle te maken en daarna wat foto's van Pelle met zijn grote broer Morris. Maar... Morris had andere plannen. Echt no way dat dat ging gebeuren! Tja, jongetjes van twee jaar laten zich niet regisseren. ;-) Gelukkig vond Morris het wel (heel eventjes) goed om samen met papa, mama en Pelle op de foto te gaan.

 

Pelle mocht ook nog even met mama en papa apart op de foto. Wat deed hij het fantastisch! Hij heeft tijdens vrijwel de hele shoot heerlijk liggen slapen. Wat een prachtig mooi mannetje!

 

Dirk, Marieke en Morris: nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon en broertje! Heel veel geluk!!