· 

V I N T A G E F A I R Y T A L E


Ik wilde al een tijdje een styled shoot doen. Het liefste iets bohemian weddingstyle. Ik liep er al een tijdje mee rond, toen Thijs (mijn vriend) zei: "Waarom ga je het niet gewoon regelen?" Nou ben ik een beetje een warhoofd, dus over het algemeen heb ik geen idee hoe ik zoiets moet beginnen...

 

Eerst een model vragen. Ik heb een lieve vriendin die een hele mooie dochter heeft... Gevraagd of ze mee wilde werken... 'Ja!!' 

Te gek! Nu een jurk, een locatie, bloemen en een visagist regelen.

Ik heb heel wat rondjes door de Achterhoek gereden en uiteindelijk niet zo ver van huis de locatie gevonden... Een prachtig bos in het Woold, waar een watertje tussen de bomen door slingert. Het oogt sprookjesachtig in het zachte avondlicht. 

Voor de visagie moest ik direct aan mijn oud-collega Sandra Hendriks denken. Zij heeft na een jarenlange loopbaan bij de Rabobank haar hart gevolgd en heeft zich vol overgave op haar passie gericht: beauty en visagie. Ze is vreselijk creatief en enorm handig met schmink/make-up en sponsjes en kwastjes... :-)

De dag voor de shoot nog een krans en bloemen laten maken bij Trendy Bloemen in Lichtenvoorde. Beetje last-minute, maar gelukkig kon het nog geregeld worden. Sorry dames, de volgende keer zal ik zorgen dat ik wat eerder ben... 

 

Zondag 9 april was het zover... En we hadden prachtig weer! Wat een een geluk! Het was 20 graden, de eerste echte lentedag van dit jaar. Na thuis Kiki in de visagie gezet te hebben en in de jurk (die wonderwel paste!!) gehesen te hebben reden we naar het Woold.

Kiki is een natuurtalent! Prachtig hoe ze zich gaf en mij daardoor de kans gaf de mooiste plaatjes van haar te schieten. Eerst lieflijk als bohobruid, later wat stoerder als echte bohobabe!

 

Ik ben heel blij dat iedereen mee wilde werken aan de shoot!! Dank je wel allemaal!!! xxxx


Reactie schrijven

Commentaren: 0